AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yastık görmek

Kahve falında mor yastık görmek

Kahve falında mor yastık görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, küs arkadaşların barışacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mor yastık gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında mor yastık görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yastık değiştirmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık altında fare görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık yastık görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar yastığı görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yastıkta saç görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük yastık görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir