AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çember görmek

Kahve falında mor çember görmek

Kahve falında mor çember görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında mor çember gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında mor çember görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çember görmek dertlerinin sonunun geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çember çizmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı çember görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi çember görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çember bağlamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saç çemberi görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyalı çember görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir