AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını dikişli görmek

Kahve falında karnını dikişli görmek

Kahve falında karnını dikişli görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iyiliğe kavuşacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, insanlara iş öğreteceğine, kırılacağına yorulur.

Kahve falında karnını dikişli gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında karnında dikiş görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında karnını dikişli görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet eder.

Kahve falında karnının dikişli görmek işlerin eski haline döneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makineyle dikiş dikmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğne görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir