AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek fedakârlıklar yapacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karnının dikişli olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında karnının dikişli görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnını dikişli görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek bahtının açık olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında karnında dikiş görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikişli el görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş izi görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir