AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında dikiş görmek

Kahve falında karnında dikiş görmek

Kahve falında karnında dikiş görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, düşmanını alt edeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında dikiş gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Kahve falında karnını dikişli görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında karnında dikiş görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnının dikişli görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikişi sökmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir