AnaSayfa / Genel / Kahve falında makineyle dikiş dikmek

Kahve falında makineyle dikiş dikmek

Kahve falında makineyle dikiş dikmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makineyle dikiş dikmek gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında dikiş makinesinde dikiş dikmek icat yapacağına, yeni bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş makinesiyle dikiş dikmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında makineyle dikiş dikmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında makinede dikiş dikmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş makinesi satın almak kazancının yerine gelmesine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş makinesi kullanmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, bekârlığına da veda edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek planlarının bozulacağına, büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir