AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğne görmek

Kahve falında dikiş iğne görmek

Kahve falında dikiş iğne görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında dikiş iğne gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dikiş iğnesi almak herkesten ileriye gideceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinden dikiş iğnesi almak falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğne görmek ortak edineceğine, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir