AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta delik görmek

Kahve falında yanakta delik görmek

Kahve falında yanakta delik görmek hoşgörülü biri olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanakta delik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında yanağını delik görmek hayallerinin peşinden gideceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yanakta delik görmek adımlarını daha sağlam atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağından makas almak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, tabiatı kötü olan kişiye işaret eder.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yanakta ben görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yanaklı bebek görmek aile saadetinin de artacağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkek tarafından yanağından öpülmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir