AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik altın görmek

Kahve falında delik altın görmek

Kahve falında delik altın görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, fakirlerin güleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında delik altın gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Kahve falında delikli altın görmek işleri yoluna sokacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında delik altın görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın deliğinden çıktığını görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delik siyah çorap görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında delik görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük bir delikten geçmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında iki göbek deliği görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir