AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından vurulduğunu görmek

Kahve falında karnından vurulduğunu görmek

Kahve falında karnından vurulduğunu görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında silahla karnından vurulmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından vurulmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, adeta havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında karnından vurulduğunu görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnından silahla vurulmak hataların düzeltileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir