AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kazançlı bir adım atılacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü gördüyseniz:

  • Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnında öldüğünü görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir