AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının karnını sevmek

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek beklenmedik kapıların açılmasına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek sorunlarının birken beş olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile karnı sevmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir