AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, dinç kalacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Kahve falında bebeğin karnında öldüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir