AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin karnını sevmek

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, oldukça büyük başarılara, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler esnasında değerli bilgiler keşfedebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile karnı sevmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında hamile karnına dokunmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir