Kahve falında sevdiğinle kar oynamak

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, anne baba duaları alınacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, rızıksız kalacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karla oynamak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında karsılıklı oynamak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kar oynamak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kar üstünde oynamak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz karla oynamak sorunlarının ortadan kalkacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar oynamak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top