AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıban çıktığını görmek

Kahve falında çıban çıktığını görmek

Kahve falında çıban çıktığını görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çıban çıktığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında çıban çıktığını görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birinde çıban görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında karnında çıban görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada çıban görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir