AnaSayfa / Genel / Kahve falında binada çatlak görmek

Kahve falında binada çatlak görmek

Kahve falında binada çatlak görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, iş yeri sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binada çatlak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında binada çatlak görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi çatlak görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, rahatın yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında karın çatlağı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak merdiven görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak topuk görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir