AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, hikmete kavuşacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnına dokunmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar dokunmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında hamile karnına dokunmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek dış ticarete atılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir