AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak sapı görmek

Kahve falında bıçak sapı görmek

Kahve falında bıçak sapı görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bıçak sapı gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında bıçak saplanması görmek huzurlu günler görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek moralinin yerine geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında bıçak sapı görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek rahat bir hayata adım atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet eder.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir