AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı burnunda hamile olmak

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnı burnunda hamile görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına yorulur.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir