AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında karnı burnunda hamile görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hamile karnı sevmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile karnına dokunmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir