AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek hayatının da düzene gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak helal rızık elde edeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadın bebeğini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir