Kahve falında tepeden kaymak

Kahve falında tepeden kaymak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tepeden kaymak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tepeden kaymak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karlı tepeden kaymak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak malvarlığının artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında everest tepesini görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top