AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak her işinde hayırla karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, o kişiye zararının dokunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı çelişkili veya problemli durumlar kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı tepeye tırmanmak zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet eder.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir