AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağa tırmanmak

Kahve falında karlı dağa tırmanmak

Kahve falında karlı dağa tırmanmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, işlerinde başarılı olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, başarısının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atla dağa tırmanmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda tırmanmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak beklenilen takdiri alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir