AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağları karlı görmek

Kahve falında dağları karlı görmek

Kahve falında dağları karlı görmek çok üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağları karlı gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu dağ görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak kazaya ve belaya yakın olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağ görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı bir dağ görmek endişelerin son bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağdan inmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir