AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağdan kaymak

Kahve falında karlı dağdan kaymak

Kahve falında karlı dağdan kaymak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı dağdan kaymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında karlı dağdan kaymak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında karlı dağda kaymak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda kaymak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yokluk içine gireceğine inanılır.

Kahve falında dağın kaydığını görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağıya kaymak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan kaymak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Kahve falında kar üstünde kaydığını görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı tepeden kaymak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kindar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir