AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle zinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kazancının günden güne düşeceğine işarettir.

Kahve falında buz dağına tırmanmak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında karda dağa tırmanmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hastalıktan şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir