AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın karısını görmek

Kahve falında kocanın karısını görmek

Kahve falında kocanın karısını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın karısını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulur.

Kahve falında kocası karısını aldatmak kötü olayların meydana geleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının eski karısını görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir