AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, dertlerin bölüşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin eski karısını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının eski sevgilisini görmek hayırlı işler yapacağına, günahlara işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin karısını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının eski karısını görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşin yeni karısını görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir