AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısından boşandığını görmek

Kahve falında karısından boşandığını görmek

Kahve falında karısından boşandığını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısından boşandığını gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında karısından boşanmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında boşandığı karısını görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında karısından boşandığını görmek saygınlığını yitireceğine, iş öğreneceğine işarettir.

Kahve falında boşanmak için imza atmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, darda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın boşandığını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını boşandığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında boşanmaktan vazgeçmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşanmak istediğini söylemek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir