AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında karısını evlenirken görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret eder.

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında karısını evlenmiş görmek daima zinde ve genç kalacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını öpmek işlerinin günden güne azalacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kocası karısını aldatmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında karısının saçını kesmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında karısına bağırmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında başbakan ve karısını görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir