AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene karısı görmek

Kahve falında çingene karısı görmek

Kahve falında çingene karısı görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, başarılı adımlar atılacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet eder.

Kahve falında çingene karısı gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında çingene karısı görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çingeneye para vermek canının kıymetini bileceğine, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çingeneyi öpmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Kahve falında çingene adam görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet eder.

Kahve falında çingene para vermek yeni bir eve sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çingeneler tarafından kaçırılmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çingene öldürmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı çingene görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir