AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının memesini görmek

Kahve falında karısının memesini görmek

Kahve falında karısının memesini görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında karısının memesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Kahve falında karısının memesini emmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısının memelerini görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında karısının memesini görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına inanılır.

Kahve falında bayan memesi görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kendi memesini görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin memesini emmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir