AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç memesi olduğunu görmek

Kahve falında üç memesi olduğunu görmek

Kahve falında üç memesi olduğunu görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç memesi olduğunu gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında başkasının memesini emmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının memesi görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan memesi görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ölü memesi görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında memede beze görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir