AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak huzurunu kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bekarlar için evlenmeye, belalardan korunacağına, ruhani önderlik yapacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak yapılan işte ustalaşılacağına, ona göre davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganı sırtında taşımak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında atı sırtında taşımak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sınavdan geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sırtında taşımak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında sırtında taş taşımak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir