AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını deli görmek

Kahve falında karısını deli görmek

Kahve falında karısını deli görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısını deli gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Kahve falında karısını deli görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının delindiğini görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında deli görüp korkmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında deli dana görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında deli tarafından dövülmek zor zamanların sona ereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında birini deli görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini delirmiş olarak görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir