AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının delindiğini görmek

Kahve falında başının delindiğini görmek

Kahve falında başının delindiğini görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başının delindiğini gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Kahve falında başının delindiğini görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bacağının delindiğini görmek büyük borçların altında ezileceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında karnının delindiğini görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında boğazı delinmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli dövmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Kahve falında deli kadın görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün delindiğini görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında iki tane deli görmek sinirlerinin yıpranacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir