AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli tarafından dövülmek

Kahve falında deli tarafından dövülmek

Kahve falında deli tarafından dövülmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında deli tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında deli tarafından dövülmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalandığını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında deli tarafından kovalanmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında tanıdığını delirmiş görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deli insan görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında deliyi dövmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir