AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini deli görmek

Kahve falında birini deli görmek

Kahve falında birini deli görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birini deli gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında yüzün delindiğini görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası delinmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli görüp korkmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında birini deli olarak görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında diş delinmesi görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın delindiğini görmek karamsar olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin deli olduğunu görmek yaklaşan güzel günlere, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini delirmiş görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir