AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü almak

Kahve falında başörtü almak

Kahve falında başörtü almak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, başarı için fırsatların artacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtü almak gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında karısını başörtülü görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtü açmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölüye başörtü vermek bunun şans olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkasına başörtü vermek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulur.

Kahve falında eşini başörtülü görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında mavi başörtülü kadın görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtü yapmak bol dua edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine inanılır.

Kahve falında bordo başörtü görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir