Kahve falında karını dövmek

Kahve falında karını dövmek büyük başarılara kazanılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında karını dövmek gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında karını dövmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde balık görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Kahve falında karın ameliyatı olmak aile huzurunuzun bozulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde yürümek kısa süreli hastalık yaşamasına, sevdiği insanların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın dolması görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında karın bölgesinde yara görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında karın içine batmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işarettir.

Kahve falında karının kesildiğini görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir