AnaSayfa / Genel / Kahve falında karının kesildiğini görmek

Kahve falında karının kesildiğini görmek

Kahve falında karının kesildiğini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında karının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında karının kesildiğini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde oynamak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın yara olduğunu görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde balık görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında karın üzerine düşmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Kahve falında karın içinde kalmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Kahve falında karın içinde olmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir