AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın ameliyatı olmak

Kahve falında karın ameliyatı olmak

Kahve falında karın ameliyatı olmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında karın ameliyatı olmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında karını hamile görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında karın mumbar temizlemek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karın içine batmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, müşterilerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstünde kan görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde oturmak umduklarını bulamayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir