AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın dolması görmek

Kahve falında karın dolması görmek

Kahve falında karın dolması görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, fenalıkta bulunmaya, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında karın dolması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Kahve falında karın dolması görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karın dolması yemek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karın altında kalmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın çatlağı görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstüne düşmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karın altında yatmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir