AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde balık görmek

Kahve falında karın içinde balık görmek

Kahve falında karın içinde balık görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde balık gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında karın içinde balık görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karın içinde yüzmek zenginliğe sahip olacağına, engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karın içinde olmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini karın içinde görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında karın içinde yatmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde kaybolmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde uyumak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir