AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın bölgesinde yara görmek

Kahve falında karın bölgesinde yara görmek

Kahve falında karın bölgesinde yara görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Kahve falında karın bölgesinde yara gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında karın bölgesinde yara görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında karın yara olduğunu görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın özel bölge görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri bölgeye girmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında özel bölgeye ağda yapmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında özel bölge kıl görmek kazancının daha da artacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir