AnaSayfa / Genel / Kahve falında karından iğne olmak

Kahve falında karından iğne olmak

Kahve falında karından iğne olmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Kahve falında karından iğne olmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında karından iğne vurulmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karından iğne olmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yorgan iğnesi almak rahat bir nefes alacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında iğne oyası yapmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dilde iğne görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çatal iğne almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına iğne batırmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, maddi açıdan nefes alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir