AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan iğnesi almak

Kahve falında yorgan iğnesi almak

Kahve falında yorgan iğnesi almak elde bulunan imkânların artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan iğnesi almak gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında yorgan iğnesi almak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan iğnesi toplamak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine inanılır.

Kahve falında yorgan iğne görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorganda iğne görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında yorganın altına girmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan yüklenmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir