AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal iğne almak

Kahve falında çatal iğne almak

Kahve falında çatal iğne almak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çatal iğne almak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çatallı iğne görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal iğne almak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek günbegün kötüleşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatal dil görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı çatalı görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çatal çalmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında çatal dilli yılan görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında kirli çatal bıçak görmek dertlerinin artacağına, bereketin eksileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir